Hovsjorden - med havet framför näsan


I detta område har vi 2 fastigheter, Bildhuggaren och Kanaludden, med ca 75 lägenheter som ryms i vårt koncept Plusboende.

En bit ovanför Kanaludden finns även Organisten där vi har ca 8 lägenheter.

På Bildhuggaren och Kanaludden har du Södra Sundet precis framför näsan. Sommartid glider fritidsbåtar förbi och på vintern är det skidor, skridskor och pimpelfiske som gäller. Ett fint promenadstråk följer strandlinjen längs sundet. Du bor också nära Simhallen där du kan bada, basta och träna. På bara några minuters promenad ligger centrum med butiker, caféer, restauranger och annan service.

Bildhuggaren
Bildhuggaren är vårt första Plusboende. Huset är byggt 1989 och håller mycket hög standard. Innanför entrén ligger en ljus och luftig innegård och lägenheterna är fräscha och fina med moderna och rymliga badrum. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Samlingslokalen rymmer kök och dator. Dessutom finns hobby-rum, bastu, övernattningsrum med två bäddar och på gården har de boende en alldeles egen boulebana.

Kanaludden
2008 byggdes både den gamla brandstationen och det så kallade fattighuset om och rymmer nu moderna, fräscha Pluslägenheter i ett mycket attraktivt läge. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

I samlingslokalen finns kök, TV och dator. Det finns också ett hobbyrum samt två övernattningsrum med två bäddar i varje.

Organisten
Här bor du med stora grönytor runt knuten. Närhet till discgolfbana som ligger i anslutning till Landsarkivet. Med en promenad tar du dig till centrum på några minuter.

Mer om Plusboende!

Bildhuggaren

Kanaludden, Hovsgatan 20

Kanaludden, Hovsgatan 22 A-C

Organisten