Välkommen till föreläsning!
2050: Så fick vi en hållbar värld

Skriv in måndag 12 oktober klockan 13 i din kalender. Catarina Rolfsdotter-Jansson är en mångsysslare och kunskapskälla av rang. Nu har vi det stora nöjet att ge alla kunder en möjlighet att lyssna till hennes lovordade föreläsning, en framtidsspaning baklänges.

Med en blandning av fakta och humor får vi insikter om att vi alla har både möjlighet och ansvar att agera, i stort som i smått, för en hållbar värld i framtiden. Föreläsningen är cirka 60 minuter lång.

Catarina Rolfsdotter-Jansson är miljöjournalist, författare, programledare och yogainstruktör och har ägnat sitt yrkesliv åt hur man bäst tar hand om sig själv och vår planet. Hon har skrivit ett tiotal böcker, däribland Lärande för hållbar utveckling och Familjeyoga.

Catarina Rolfsdotter-Jansson ger sin kritikerrosade digitala föreläsning, 2050: så fick vi en hållbar värld. 12 oktober kl 13 via livestream. Foto: Karin Oddner


Hur gör jag för att ta del av föreläsningen?

Måndag den 12 oktober klockan 13 håller Catarina Rolfsdotter-Jansson sin digitala föreläsning via livestream över internet; 2050: så fick vi en hållbar värld – en framtidsspaning baklänges.

Greppa tag i mobilen eller datorn och ange följande adress i din webbläsare: www.hemab.se/forelasninglänk till annan webbplats

Föreläsningen ges i samarbete mellan HEMAB, Technichus, Härnösandshus och Härnösands kommun.

Mycket nöje!

Välkommen till föreläsning! 2050: Så fick vi en hållbar värld