Lyckat öppet hus vid Härnösand Arena

Många nyfikna besökare gästade Högslätten lördag 2 februari när Härnösands kommun med samarbetspartners bjöd in till Öppet Hus med familjeaktiviteter i samband med invigningen av Härnösand Arena.

Härnösandshus var på plats och erbjöd tillsammans med Hemab gratis korv och dricka samt tävling i snöbollskastning. En rad föreningar hittade på andra roliga aktiviteter också.

- 700 korvar och många positiva kommentarer vittnar om en mycket lyckad dag, säger Andreas Einarsson marknads- och informationschef Hemab. Öppet hus kompletterade kvällens middagsshow och officiella invigning på ett bra sätt. Nu har vi en riktigt bra arena i Härnösand. Det känns roligt.

Härnösand Arena är ett lyft för Härnösand. Förutom att curlingensporten fått en ny modern och stimulerande hemvist finns nu en bra eventhall för mässor, shower och evenemang med upp till 1500 gäster. Foto: Andreas Einarsson.  
Liten som stor fick prova lyckan i att pricka rätt med tre snöbollar i varsin tunna! Fem deltagare lyckades pricka rätt med alla snöbollar och vann entrebiljetter till Technichus. Foto: Therese Kemppainen.