Fastighetsinfo Gånsvik

Flöjtgatan 43-60, Fagottgatan 37-55, Klarinettgatan 19-37
  
  
  
Välkommen som hyresgäst hos Härnösandshus!

Här följer viktig information om ditt boende. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss!

BOVÄRD:  Anneli Lindgren 073-275 36 12, 0611-88 201

KUNDTJÄNST
: 0611-882 90

FELANMÄLAN: Logga in på Mina sidor eller ring 0611-88 290

AKUTA FEL KVÄLLAR OCH HELGER: Ring 070-555 49 99

_______________________________________________________________


NYCKLAR

Till varje lägenhet medföljer: 3 st lägenhetsnycklar och 1 st bokningscylinder till tvättstuga.

LÄGENHETSFÖRRÅD
Finns i bottenplan märkta med lägenhetsnumret.

TVÄTTSTUGA
Bokning sker på bokningstavla som sitter i anslutning till tvättstugan.Tvättstugorna finns på följande platser för resp. bostadsadress. (Tänk på jämna o udda nr).

Lgh adressTvättstuga på
Flöjtgatan 43-57, 54-60Flöjtgatan 43
Flöjtgatan 48-52 och Fagottgatan 43-55Flöjtgatan 52
Fagottgatan 37-41 och Klarinettgatan 25-37Fagottgatan 37
Klarinettgatan 19-23, 24-36Klarinettgatan 19

BREDBAND / TV - iTUX
I vardagsrummet finns två bredbandsuttag.
På portalen harnosandshus.itux.selänk till annan webbplats hittar du information om det öppna bredbandsnätet med tjänster inom TV, telefoni och bredband. Där hittar du också alla leverantörer som levererar tjänster i bredbandsnätet och kan se vilka som erbjuder gratis 1 Mbit/s bredband.

Kostnadsfritt startutbud av TV-kanaler
Via Härnösandshus avtal med iTUX har du tillgång till några av Sveriges populäraste tv-kanaler i ett Digitalt Startutbud från Com Hem. I gruppavtalet ingår också en digitalbox (IPTV).
För att kunna använda tjänsten måste du göra en beställning hos Com Hem. Ring deras Kundservice för beställning av gruppavtal på tel 0775-17 17 20 så skickar de IPTV-box laddad med aktuella kanaler.

 
SOPOR
Brännbart avfall och matavfall slängs i rätt underjordsbehållare. Övriga sopor källsorteras och lämnas vid närmaste återvinningsstation vid korsningen Ångströmsgatan - Lidgatan. (Nära Gerestaskolan)

BILPARKERING
Sandning, snöröjning och städning av förhyrda parkeringsplatser ombesörjs av hyresgästen själv.

GARAGE
När du hyr garageplats måste du kvittera ut nycklar/passerkort. Kontakta kundtjänst.

BILTRAFIK
Vi strävar tillsammans med våra hyresgäster efter ett bilfritt bostadsområde. Parkera aldrig i bostadsområdet annat än vid exempelvis i- och ur-lastning av möbler. Trafikbevakning sköts av Securitas.

CYKLAR
Ska parkeras i cykelställen eller cykelrum. EJ i trapphusen.

TRAPPHUS OCH KÄLLARGÅNGAR
Det är viktigt ur säkerhetssynpunkt att hålla trapphus och källargångar fria från cyklar, dörrmattor mm då trapphus och källargångar räknas som utrymningsvägar. Om det är fritt på dessa ytor underlättar det även städning.

ÖVERNATTNINGS-LÄGENHET
Behöver du övernattningslägenhet för gäster? Vi har dygnsvis uthyrning av möblerade rum/lägenheter. Kontakta kundtjänst för bokning och mer information.

TRYGGHETSJOUR
För din trygghet och trivsel och för att skapa ett lugnare boende har vi en trygghetsjour i våra fastigheter. Läs mer i den lilla broschyren eller på vår hemsida.

BADRUM
Det är inte tillåtet att borra hål i badrummet. Skador på fuktspärren kan ge upphov till fuktskador som kräver dyra reparationer, reparationer som du får bekosta.

HEMFÖRSÄKRING
Det är viktigt för dig att du tecknar en hemförsäkring. Vid ev brand eller vattenskada täcker ägarens fastighetsförsäkring endast skador på byggnaden, ej ert privata bohag.