Nytt bredbandsnät, iTUX Härnösand

Från och med 1 maj 2018 har du som hyr lägenhet av Härnösandshus tillgång till det öppna bredbandsnätet.
Det gör att du kan få möjlighet att välja en mängd tjänster inom TV, bredband och telefoni.

Välj din leverantör!
Härnösandshus rekommenderar inte någon leverantör före någon annan, det är helt upp till dig som hyresgäst att välja! Leverantörerna som jagar kunder via hembesök gör det helt på eget initiativ.
Gå in på hemsidan harnosandshus.itux.selänk till annan webbplats och se vilka leverantörer du har att välja mellan!

Kostnadsfritt startutbud av TV-kanaler
Via Härnösandshus avtal med iTUX har du tillgång till några av Sveriges populäraste tv-kanaler i ett Digitalt Startutbud från Com Hem. I gruppavtalet ingår också en digitalbox (IPTV).
För att kunna använda tjänsten måste du göra en beställning hos Com Hem. Ring deras kundservice för beställning av gruppavtal på tel.nr 0775-17 17 20 så skickar de IPTV-box laddad med aktuella kanaler.
Kanalerna som omfattas är för närvarande SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV6, AXESS TV, SVT1 HD, SVT2 HD och FOX.

Gratis 1 Mbit/s bredband
Några tjänsteleverantörer erbjuder gratis 1 Mbit/s bredband.
På hemsidan harnosandshus.itux.selänk till annan webbplats ser du vilka leverantörer som för närvarande erbjuder 1 Mbit/s för 0 kronor.
Välj Tjänster och sedan Bredband, på Hastigheter väljer du 1/1 Mbit/s. Klicka sedan på Sök.
Ring den leverantör du är intresserad av i utbudet som visas och säg att du är hyresgäst hos Härnösandshus och vill ta del av erbjudandet om 1 Mbit/s bredband gratis.Info, frågor och svar om bredbandsnätet.PDF (Bilaga till På Tapeten nr 2 2018)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hälledalsvägen 51 A-B
Upp till 12 kanaler kan beställas via Ådalens TV-servicelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster tel.nr 0612-326 20