Nytt bredbandsnät, iTUX Härnösand

Från och med 1 maj 2018 har du som hyr lägenhet av Härnösandshus tillgång till det öppna bredbandsnätet.
Det gör att du kan få möjlighet att välja en mängd tjänster inom TV, bredband och telefoni.

Välj din leverantör!
Härnösandshus rekommenderar inte någon leverantör före någon annan, det är helt upp till dig som hyresgäst att välja! Leverantörerna som jagar kunder via hembesök gör det helt på eget initiativ.
Gå in på hemsidan harnosandshus.itux.selänk till annan webbplats och se vilka leverantörer du har att välja mellan!

Kostnadsfritt startutbud av TV-kanaler
Via Härnösandshus avtal med iTUX har du tillgång till några av Sveriges populäraste tv-kanaler i ett Digitalt Startutbud från Com Hem. I gruppavtalet ingår också en digitalbox (IPTV).
För att kunna använda tjänsten måste du göra en beställning hos Com Hem. Ring deras kundservice för beställning av gruppavtal på tel 0775-17 17 20 så skickar de IPTV-box laddad med aktuella kanaler.
Kanalerna som omfattas är för närvarande SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV6, AXESS TV, SVT1 HD, SVT2 HD och FOX.

 

Så här kopplar du din TV eller router mm!PDF

Om du har tekniska frågor om det nya öppna bredbandsnätet och hur det påverkar dig som boende kan du kontakta ITUX-support genom att skicka e-post till info@itux.se eller ringa 0771-40 70 77.


OBS! Det är mycket viktigt att vi får tillträde till ALLA lägenheter för installationen!
En installation ska göras i alla lägenheter och i maj 2018 kan bredbandsnätet börja användas. Företaget Netel AB kommer att kontakta alla hyresgäster för att boka tid för installationen. Skriftlig information om det nya bredbandsnätet och arbetet med installationen delas ut löpande till alla våra hyresgäster.
Kontakta vår Kundtjänst om du har frågor, telefon 0611-882 90.


Om du tidigare har haft Servanet som internetleverantör måste du byta till någon ny, det kan du göra på hemsidan harnosandshus.itux.selänk till annan webbplats

Servanets utrustning fungerar inte med de nya uttagen i vardagsrummet när installationen är klar i din lägenhet.

 

Info, frågor och svar om bredbandsnätet.PDF (Bilaga till På Tapeten nr 2 2018)

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hälledalsvägen 51 A-B
Upp till 12 kanaler kan beställas via Ådalens TV-servicelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster tel.nr 0612-326 20